کنترل بچه های بیش فعال از دغدغههای والدینی است که کودک مبتلا به اختلال نقص توجه یا بیش فعالی (ADHD ) دارند. کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی، باهوش و دلسوز هستند، اما توانایی کنترل رفتارهای خود را ندارند و بسیار خود جوش بوده و انرژی فراوانی دارند. این دسته از کودکان دارای مشکلات رفتاری، فراموشی انجام کار، نافرمانی، عزت نفس پایین، فراز و نشیبهای عاطفی و … هستند. به همین دلیل نگهداری از آنها برای پدر و مادر به یک چالش تبدیل میشود و گاهی برایشان ناراحت کننده و حتی ناامید کننده است. در ادامه راهکارهایی را برای کنترل بچه های بیش فعال ارائه کردهایم.
برای دریافت مشاوره در زمینه کودکان میتوانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی خانواده با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع: کنترل بچه های بیش فعال با چند راه ساده
تربیت کودکانی که به اختلال بیش فعالی دچار هستند، بسیار دشوار است. این کودکان چالش های مخصوص به خود را دارند اما با کمک برخی از روش ها میتوان کنترلبچههای بیش فعال را بر عهده گرفت. برای کودکانی که به بیش فعالی مبتلا هستند؛ ثبات بسیار حیاتی و مهم است. با کمک رواندرمانی، خانواده درمانی و در شرایط حساس دارو درمانی میتوانید به فرزندان مبتلا به ADHD کمک کنید. توصیه میکنیم که برای کنترلبچه های بیش فعال حتما از روانشناس کمک بگیرید.
حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.
قبل از هر اقدامی برای کنترلبچههای بیش فعال، باید آگاهی لازم درباره بیش فعالی کودکان را داشته باشید. در واقع این اختلال نوعی اختلال در رشد عصبی است. این اختلال معمولا در کودکان زیر هفت سال، دیده میشود. با وجود این اختلال در واقع کودک نمیتواند واکنشهای خود به خودی را کنترل کند. واکنشهایی که تمامی جنبهها شامل حرکت، گفتار و گوش دادن را شامل میشود.
این دسته از کودکان به دلیل داشتن انرژی بسیار زیاد، معمولا به طور دائم در جنب و جوش هستند. جنب و جوش زیاد، آنها را از یادگیری، انجام تکالیف مدرسه و … باز میدارد؛ به همین دلیل کودکان دارای بیش فعالی، دچار نقص توجه نیز میباشند و بایستی برای جلوگیری از ایجاد مشکل درمان شوند. در نظر داشته باشید که حتی بدون دارو نیز با انجام بازیهایی همچون پازل، شطرنج، معما، بازیهای ساختنی و … میتوان مغز این کودکان را بر روی موضوعی متمرکز کرد و آنها را در یک جا بدون فعالیت زیاد نشاند تا کنترلبچههای بیش فعال صورت بگیرد. برای آشنایی بیشتر با نشانه های بیش فعالی کودکان کلیک کنید.
به طور کلی اگر کودکی دارید که دائما در جنب و جوش است و نسبت به حرفهای شما بی توجهی میکند، چنانچه علائم زیر را هم دارد، مبتلا به اختلال بیش فعالی است. برای درمان و کنترل بچه های بیش فعال ابتدا باید با خصوصیات رفتاری آنها آشنا شوید.