مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

سندرم خستگی مزمن

سندرم خستگی مزمن اختلالی روانشناختی است که مشخصه آن فقدان انرژی و خستگی مفرط است به طوری که این خستگی با گذشت زمان و استراحت نیز برطرف نمی‌شود. متخصصان هنوز علت دقیق بروز این مشکل را پیدا نکرده‌اند اما براین باورند که سندروم خستگی مزمن می‌تواند از تعامل فاکتورهای زیستی و روانی مختلف ایجاد شود. در اکثر موارد فشارهای شغلی، درگیری با بیماری‌های مزمن و تجربه استرس‌های طولانی مدت در بروز این سندروم نقش دارند. در ادامه علائم، علل و روش های درمان خستگی‌مزمن را مورد بررسی قرار داده‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتها همراه ما باشید. برای دریافت مشاوره در زمینه سندروم خستگی مزمن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از  طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: سندرم خستگی مزمن

آشنایی با علائم و نشانه های سندرم خستگی مزمن

سندرم خستگی مزمن نوعی مشکل روانشناختی است که مشخصه اصلی آن احساس خستگی مفرط و فقدان انرژی است. زمانی تشخیص خستگی مزمن از جانب متخصصان مطرح می‌شود که مشکل بیمار از مسائل طبی نظیر کم خونی یا فقر آهن نشات نگرفته باشد. همچنین خستگی مزمن با خستگی‌هایی که در سایر شرایط اتفاق می‌افتند متفاوت است. به طوری که تحت تاثیر مشکلات جسمانی بدتر می‌شود اما با استراحت بهبود نمی‌یابد. سایر علائمی که در این سندرم مشاهده می‌شود موارد زیر را در برمی‌گیرد. 

  • بروز مشکلاتی در حافظه
  • از دست دادن تمرکز
  • سردردهای مکرر
  • گلو درد
  • بزرگ شدن غدد لنفاوی در ناحیه زیر بغل یا گردن
  • تجربه دردهای عضلانی و مفصلی بدون دلیل
  • سرگیجه‌ای که با حرکت از حالت خوابیده یا نشسته به حالت ایستاده بدتر می‌شود
  • عدم احساس سرزندگی پس از بیدار شدن از خواب (با وجود ساعات خواب کافی)
  • احساس خستگی بیش از حد بعد از فعالیت‌های بدنی

علل بروز سندرم خستگی مزمن

علت دقیق بروز سندرم خستگی مزمن مشخص نیست با این حال متخصصان برای مفهوم پردازی این مشکل علل و عوامل مختلفی را دخیل می‌دانند که از جمله آن‌ها می‌توان به ویروس‌ها، ضعیف بودن سیستم ایمنی، مشکلات هورمونی، درگیری با استرس‌های مزمن یا شدید را مثال زد. همچنین ممکن است برخی افراد از نظر ژنتیکی در برابر خستگی مزمن آسیب پذیرتر باشند. در اکثر موارد این سندروم در اثر تعامل فاکتورهای زیستی و روانشناختی مختلف پدید می‌آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد