لباس نپوشیدن کودک و مقاومت های بی دلیل مادر را خسته میکند. اما این مقاومت ها امری طبیعی است. والدین برای رضایت کودکان باید برای لباس پوشیدن کودک حق انتخاب به آنها بدهند. کودکان هر لباسی را بر تن نمیکنند و نسبت به برحی از لباس ها واکنش شدیدی تری نشان میدهند. در این شرایط نیز داد و فریاد کودکان بلند میشود. اغلب والدین نیز با این موضوع مشکل دارند و تصور میکنند که فرزندشان علاقه ای به لباس پوشیدن ندارد. اما باید والدین به سلیقه، نوع پارچه لباس و … کودک دقت داشته باشند.
در این شرایط باید والدین به سلیقه و خواسته کودکان خود نیز اهمیت بدهند. با این بحران ها بهتر است که از روانشناس و مشاورین متخصص راهنمایی بگیرید. روانشناس کودک به شما کمک میکند تا روش های مناسب برخورد با کودکان را بدانید و از دلیل لباس نپوشیدن کودک آگاه شوید.
برای دریافت مشاوره در زمینه لباس نپوشیدن کودک میتوانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع: لباس نپوشیدن کودک | 7 راه مقابله با لباس نپوشیدن کودک
یکی از دغدغه های والدین، لباس نپوشیدن کودک است. اغلب کودکان لباس هایی را دوست دارند که برای آنها گشاد و نرم باشد. به همین دلیل معمولا برای هر لباسی بهانه جدید میآورد. لجبازی کودکان از لباس پوشیدن و لباس در نیاوردن است. و آنها این کار را خوشایند نمیدانند. به دلیل اینکه 3 سال اول زندگی کودکان به دنبال کسب استقلال هستند، علاقه ای به کارهایی که به کمک والدین انجام میشود ندارند. حتی زمانی که والدین برای تعویض لباس کودک عصبانی شوند؛ لجبازی کودک بیشتر میشود. بنابراین بهتر است که حتما با صبر و حوصله با فرزندان خود رفتار کنید. شیوه تربیتی والدین کودکان را شکل میدهد. به همین دلیل برای تربیت کودک از روانشناس راهنمایی بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر جهت مقابله با لباس نپوشیدن کودک؛ تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
همانطور که گفته شد، لباس نپوشیدن کودک یک معظل بزرگ برای والدین است. اما راهکارهایی وجود دارد که والدین میتوانند با آنها کودکان را قانع کنند. تا در مقابل لباس نپوشیدن کودک مقاوت و مقابله ای وجود نداشته باشد. در این بخش مقاله به این راهکارها اشاره کرده ایم.