مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

نقش قربانی بازی کردن | احساس شخصیت قربانی

نقش قربانی بازی کردن کار سختی نیست. اینکه افراد همواره از همه چیز شکایت کنند و تصور کنند که همه افراد به آنها آسیب می‌زنند و آنها کاملا بی گناه هستند؛ به معنی گرفتن نقش قربانی است.گاهی چنین افرادی به قدری در نقش خود غرق می‌شوند که دیگران نیز این موضوع را باور کرده و تصور می‌کنند که فرد بسیار مظلوم بیچاره است. بعد از مدتی این شرایط برای خود فرد نیز تبدیل به باور قلبی می‌گردد. اما اگر با آنها در این مورد منطقی صحبت کنید هیچ دلیل عقلانی برای ناراحتی و یا گله کردن از دیگران ندارند. آنها تصور می‌کنند که جهان بر علیه آنان است و یا اینکه به دنبال گرفتن توجه و محبت از دیگران هستند. به هر حال اطرافیان باید نشانه های این مورد را شناسایی کرده و با آن مقابله کنند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه نقش قربانی بازی کردن می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از  طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

نقش قربانی بازی کردن

در همه جوانب زندگی افراد ممکن است که نقش قربانی بازی کردن را انتخاب کنند. در محیط کاری، روابط عاطفی، اعضای خانواده و… شاهد افرادی هستیم که همواره ناراحت و مضطرب بوده و هیچ کنترلی بر روی شرایط ندارند. در واقع آنان تصور می‌کنند که کاری به جز ناراحتی از دست شان برنمی‌آید. اما این تنها یک مکانیزم دفاعی است که وقتی کنترل شرایط بیرونی و روانی از توان فرد خارج می‌شود؛ به آن روی می‌آورد.

این موضوع احتمالا از دوران کودکی که آغاز می‌شود که فرد واقعا ناتوان است و وقتی والدین خدمات بیشتری به او ارائه می‌دهند؛ او به این شرایط عادت کرده و در آینده نیز همواره خود را ضعیف و وابسته نشان می‌دهد تا دیگران هم خدمات بیشتری به او ارائه دهند.  برای آشنایی با نشانه های مظلوم نمایی کلیک کنید.

چرایی نقش قربانی بازی کردن

همانطور که در قسمت قبلی هم گفته شد؛ دلیل عمده این موضوع، دوران کودکی و رفتارهای اطرافیان با چنین فردی است. اما گاهی دوران کودکی به صورت طبیعی طی شده اما در بزرگسالی افراد به دلیل مسائلی که تجربه می‌کنندغ نقش قربانی بازی کردن را انتخاب می‌کنند. برای مسائل احساس ناامنی که از محیط یا اطرافیان خود می‌گیرند؛ آنان را به چنین کاری وادار می‌کند.

در بیشتر موارد چنین افرادی از اعتماد به نفس کافی برخوردار نیستند. به همین دلیل خود را ضعیف و قربانی تصور می‌کنند. همچنین از کاه، کوه ساخته و اشتباهات دیگران در حق خودشان را بزرگ جلوه می‌دهند. فاجعه سازی نیز یکی دیگر از دلایل بروز نقش قربانی بازی کردن است.

نشانه های نقش قربانی بازی کردن

 

معمولا افرادی که دچار نقش قربانی بازی کردن هستند؛ رفتارهای مختلفی را از خود نشان می‌دهند که ببه وسیله آنها می‌توان به راحتی این موضوع را تشخیص داد. این علائم در شرایط مختلفی خود را نشان داده و همچنین شدت آنها در افراد مختلف، متفاوت است.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد