جایگزین سیگار از جمله راه های مناسب برای جلوگیری از بیماری های ریوی است. جایگزین های مناسب برای سیگار چیست و آیا در بلند مدت میتوانند در کاهش میل به مصرف سیگار موثر باشند؟ آنچه که افراد سیگاری را به کشیدن سیگار ترغیب میکند وابستگی ناشی از نیکوتین است. در این شرایط فرد نوعی وسوسه برای مصرف مجدد سیگار را تجربه میکند و احساس اضطراب و استرس دارد. پس باید چارهای اندیشید و به دنبال انجام رفتارها و جایگزینهای سالم برای سیگار بود. در همین راستا در این مطلب اطلاعات مفید و ارزشمندی درباره جایگزین های سیگار ارائه خواهیم داد. بهره بردن از مشاوره روانشناسی به شما کمک میکند تا بتوانید با توجه به شرایط خود و در محیطهای مختلف جایگزینهای مناسبی بجای مصرف سیگار پیدا کنید و میل به مصرف را در خود کاهش دهید.
در زمینه جایگزین سیگار میتوانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در کلینیک تخصصی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع ذهن نو : جایگزین سیگار
بسیاری از افراد سیگاری در واقع این ماده را ترک نمیکنند تنها جایگزین سیگار را پیدا میکنند. اما اینکار تنها موقت بوده و بعد از مدتی دوباره افراد به مصرف سیگار روی میآورند. به همین دلیل است که برخی تصور میکنند نمیتوان هرگز سیگار را ترک کرد. البته جایگزین کردن عادت های مفید به جای سیگار کشیدن روش خوبی است. اما برخی تنها به سراغ راهکارهایی میروند که با مصرف سیگار تفاوتی ندارد.
برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک کنید.
در وهله اول شاید به این فکر بیفتید که اگر قرار به ترک سیگار باشد، “چگونه میتوانم این کار را انجام دهم؟”؛ روشهای ترک سیگار متفاوت است و هر شخص با توجه به توانایی و اراده خود یکی از این راههای متعدد را بر میگزیند. برای مثال خود درمانی از جمله این روشهاست.
با خواندن کتابهای مرتبط میتوانید به خود کمک کنید و با کسب آگاهی بیشتر، انگیزهتان را برای ترک سیگار افزایش بدهید. همچنین میتوانید از حمایت و تشویق خانواده و دوستان بهره مند گردید و یا اینکه به مصرف داروهای جایگزین سیگار روی آورده و از آنها استفاده کنید. با این حال برای ترک راحت سیگار لازم است که از وجود یک روانشناس در کنار خود بهره ببرید.
برای استفاده از روش های جایگزین سیگار در ابتدا باید در مورد نکاتی شناخت پیدا کرده و آگاهی های لازم را کسب کنید. در این راه حتی میتوانید از یک روانشناس نیز کمک بگیرید. در ابتدا باید عوامل زمینه ساز و یا محرک مصرف سیگار را پیدا کنید. همچنین این موضوع نیز اهمیت دارد که به چه دلیل میخواهید سیگار را ترک کنید. نکته بعدی که باید به آن توجه داشته باشید؛ انتخاب جایگزین های سالم و همچنین مدیریت استرس در این زمینه است.
با استفاده از این دارو بدن فرد سیگاری بدون اینکه نیاز به سیگار کشیدن داشته باشد، نیکوتین مورد نیاز خود را دریافت میکند. این دارو به شکل لثهای و به صورت اسپری میباشد. اگرچه استفاده از روش های جایگزین سیگار نیز عوارضی را به همراه دارد اما به طور معمول تا حد زیادی میتواند به ترک سیگار کمک کند.