مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.
مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.
درمان تنهایی در روانشناسی به عنوان یکی از ناراحتی های مرتبط با بیماریافسردگی مطرح میشود. شاید برای تان عجیب باشد، اما رنج ناشی از احساس تنهایی در همه ما انسان ها مشترک است. بله همه ما تنها به این دنیا آمدهایم و روزی هم به تنهایی از این دنیا خواهیم رفت! اما همه رنج ما در این نیست چرا که در مسیر تجربه های زیادی خواهیم کرد روزهای شاد و روزهای سخت همه و همه نقش زندگی ما را میکشند. پس این که شما به این نقش ها چطور بنگرید کاملا به زاویه دیدتان بستگی دارد. گاه بازتابی از تنهایی و گاه بازتابی از شادی را نمایان میشود. متخصصین به شما کمک می کنند تا برای درمان تنهایی که با وجود ما عجین شده راهکارهای موثری به کار ببرید. برای کسب آگاهی بیشتر و دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.
فهرست مطالب
درمان تنهایی درمان تنهایی با توجه به علل احساس تنهایی مفرط 1- نداشتن مهارتهای ارتباطی قوی 2- درمان تنهایی هنگام دچار بودن به افسردگی 3- از دست دادن عزیزان 4- درمان تنهایی با وجود داشتن افکار منفی در مورد خود 5- شکست عشقی 6-درونگرایی انواع مختلف احساس تنهایی نشانه های داشتن احساس تنهایی درمان تنهایی با چند توصیه روانشناسی 1- تمرین شفقت با خود 2- تمرکز بر ارتباطات واقعی و عمیق برای درمان تنهایی 3- پرورش احساس شگفتی در خود 4- تمرین مهارتهای ذهن آگاهی 5- صرف وقت و انرژی برای علایق و سلایق خود 6- بپذیرید که تنهایی احساسی طبیعی است 7- حتما کمک دریافت کنید روشهای غلط برای درمان تنهایی سخن آخر درباره درمان تنهایی برای دریافت مشاوره در زمینه درمانتنهایی میتوانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های شهری با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.
درمان تنهایی احساس تنهایی مفرط در زندگی میتواند ریسک ابتلا به انواع اختلالات روانشناختی را افزایش دهد چراکه برخورداری از حمایت اجتماعی از جانب دوستان و نزدیکان یکی از عوامل بسیار مهم در زمینه ارتقای سلامت روان است. افرادی که برای مدت طولانی دچار احساس تنهایی هستند و یا گوشه گیری را ترجیح میدهند بیش از سایرین احتمال دارد که با اختلالاتی نظیر افسردگی اساسی و انواع مشکلات اضطرابی مواجه شوند. از همین رو بسیار اهمیت دارد که برای بهبود این موضوع تلاش کنید و در صورت نیاز از یک متخصص برای درمان آن کمک بگیرید.
درمان تنهایی با توجه به علل احساس تنهایی مفرط قبل از اینکه بخواهید احساس تنهایی مفرط را در خود از بین ببرید و این موضوع را درمان کنید لازم است که علل و عواملی که منجر به بروز این مشکل در شما میشوند را بهتر بشناسید. این کار کمک میکند تا مسیر مناسبی را برای درمان انتخاب کرده و از پرداختن به اقدامات غلط خودداری نمایید. ما در ادامه به چند مورد از مهم ترین دلایل انزوا و تنهایی بیش از حد در افراد اشاره کردهایم.
1- نداشتن مهارتهای ارتباطی قوی در مورد درمان تنهایی باید به این موضوع توجه داشت که مهارت های ارتباطی افراد در چه سطحی است و یا چقدر برای آن تلاش میکنند. برخی افراد نمیتوانند در جمع عملکرد خوبی داشته باشند آنها به دلایلی نظیر نداشتن مهارتهای ارتباطی قوی یا احساس اضطراب و نگرانی در مورد قضاوت اطرافیان ترجیح میدهند از حضور در محافل عمومی و سایر جمعها اجتناب کنند. همین مسئله باعث میشود که از فرصت کافی برای آشنایی با افراد جدید برخوردار نباشند و به مرور زمان نتوانند روابط دوستانه عمیقی را تشکیل دهند. در این شرایط طبیعی است که افراد بیشتر احساس تنهایی میکنند و ممکن است به خاطر این موضوع خود را سرزنش نمایند.
2- درمان تنهایی هنگام دچار بودن به افسردگی یکی از اصلیترین و بارزترین علائم افسردگی از دست دادن علاقه و اشتیاق نسبت به انواع فعالیتهایی است که قبلا برای فرد لذت بخش بودهاند. از همین رو تمایل به گوشه گیری، انزوا و در نهایت احساس تنهایی مفرط میتواند نشان دهنده ابتلای فرد به افسردگی باشد.
در این شرایط علاوه بر این مشکل، علائم دیگری نظیر خلق غمگین، بروز مشکلاتی در اشتها، ابتلا به اختلالات خواب، مشکلات تمرکز، احساس گناه و اعتقاد به پوچی زندگی، افکار مرگ و تمایل به خودکشی نیز ممکن است مشاهده شوند. در این شرایط درمان افسردگی میتواند به بهبود احساس تنهایی نیز کمک کننده باشد. برای شناخت کامل علائم افسردگی کلیک کنید.
3- از دست دادن عزیزان از دست دادن عزیزان چه به واسطه مرگ چه به واسطه مسائلی نظیر اختلافات بین فردی و شکست عاطفی میتواند منجر به اختلالات سازگاری در افراد شود. در واقع ممکن است افراد نتوانند به سادگی با شرایط جدید زندگی خود سازگار شده و با آن کنار بیایند. همین مسئله بر توانایی آنها برای ایجاد روابط جدید تاثیر میگذارد و باعث تجربه احساس تنهایی مفرط میشود. در صورت درمان نشدن مشکلات سازگاری ممکن است که سوگ طولانی مدت منجر به تجربه افسردگی و سایر اختلالات روانشناختی نظیر اختلالات اضطرابی شود.
4- درمان تنهایی با وجود داشتن افکار منفی در مورد خود نداشتن برداشت درست از خود باعث میشود که انسان حتی با وجود حضور سایر افراد در زندگی به دلیل سرزنش گری و قضاوت در مورد خود دائما از درون احساس تنهایی کند و نتواند به خوبی از دنیای پیرامون لذت ببرد. به همین خاطر است که افراد با اعتماد به نفس پایین یا مبتلایان به افسردگی بیش از سایر افراد احساس تنهایی میکنند و از نظر عملکرد ارتباطی همواره با احساس نارضایتی و ناکامی مواجه هستند.
5- شکست عشقی یکی از دلایلی که منجر به شکل گیری احساس تنهایی در افراد میشود؛ تجربه شکست عشقی است. چرا که در این حالت اعتماد به نفس افراد خدشه دار شده و تصور میکنند که دیگر هرگز نمیتوانند با کسی ارتباط برقرار کنند. از این رو احساس تنهایی کرده و حتی شاید در انتخاب افراد جدید نیز نتوانند عملکرد خوبی داشته باشند.
6-درونگرایی معمولا درونگراها نیز بیشتر افراد برونگرا احساس تنهایی میکنند. البته در بیشتر موارد ترجیح آنها تنهایی است اما گاهی این موضوع شدت یافته و به دنبال راهی برای درمان تنهایی خود هستند. این موضوع کمی برای آنها دشوارتر است چرا که باید از منطقه امن خود خارج شوند.
انواع مختلف احساس تنهایی تجربه احساس تنهایی، انواع مختلفی دارد. برای درمان تنهایی در ابتدا باید نوع را به درستی تشخیص داده و سپس در این مورد اقدام نمود. در این قسمت به توضیح سه نوع از تنهایی میپردازیم.